Köpvillkor

På Ankylo är det enkelt, säkert och fritt från obehagliga överraskningar att handla. Vi erbjuder inget öppet köp, men vid skadad produkt eller förpackning kan du som kund få rätt till pengarna tillbaka. Vi erbjuder även 11 kronor enhetsfrakt och blixtsnabba leveranser. Då vi är ett UF-företag behöver du som köpare inte betala någon moms. Nedan ser du våra fullständiga köpvillkor!

Ångerrätt

Vi erbjuder inget öppet köp. Vid skadad förpackning eller produkt var vänlig se längre ner i köpvillkoren under ”Garanti & Reklamation”.

Frakt & Leverans

Leverans skicka som 1:a klassbrev. Fri frakt gäller för ordrar över 7 enheter. Vid beställning över 7 enheter var vänlig kontakta oss på Ankylo först för att erhålla rabattmöjlighet, annars kostar frakten 11 kronor. Leveranstid kan ta uppemot 7 arbetsdagar beroende när i veckan du som köpare beställer. Postens leveranstid är normalt 1 dag, dock 2 dagar norr om Hudiksvall samt Gotland, och 3 dagar norr om Boden.

Betalning

Betalning kan ske via direktbetalning eller PayPal.

PayPal

Vi accepterar PayPal. Alla transaktioner hanteras externt via PayPal och du som köpare skickas vidare till PayPals krypterade betalsida. Kortköp är avgiftsfritt.

Direktbetalning

Du betalar direkt genom att logga in och föra över pengar via din internetbank. Vi erbjuder direktbetalning med Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. Alla transaktioner skickas krypterat via SSL (Secure Sockets Layer) och är helt säkra. Direktbetalning är avgiftsfritt.

Försäljning till minderåriga

Om du är under 18 år behöver du inte ha målsmans tillstånd för att beställa hos oss.

Garanti & Reklamation

Vi garanterar att de varor du får är felfria vid leverans. Skulle du få en trasig vara så kontakta oss och beskriv detaljerat vad felet är. Vi erbjuder inte någon garanti, dock har du som kund reklamationsrätt ifall produkten upplevs som skadad innan användning. Vid en eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

 

Vi återbetalar pengarna till dig inom 14 dagar vid eventuell reklamation. Glöm inte meddela oss hur du vill att vi ska föra över pengarna till dig eller om du vill ha tillgodokvitto. Tänk på att returer endast kan skickas till oss med Posten, och inte med Schenker.

 

Kontaktinformation vid reklamationer:

info@ankylo.se

070-262 87 77

Ankylo UF

Rapsvägen 66

263 54 Lerberget

Sekretess

Ankylo garanterar att aldrig lämna ut dina personuppgifter eller e-postadress till tredje part, såvida inte särskilda skäl föreligger, t. ex att polis, åklagare eller liknande begär uppgifter. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den informationen som vi har registrerat om dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta i så fall oss.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng