Nyheter

Ankylo lanserar sin första reklamfilm

08/02-16

Idag lanserar vi på Ankylo vår första reklamfilm för att visa för fotbollsälskare hur enkelt det är att skydda sina fotbollsskor från slitage.

Ankylo i media

01/02-16

Idag uppmärksammas Ankylo i media av Loklatidningen i Höganäs. Läs om historien bakom vår idé och om företagets framtidsutsikter.

Länk till artikeln: http://hoganas.lokaltidningen.se/de-vill-satta-stopp-for-slitna-fotbollsskor-/20160201/artikler/160209993/1103

Ankylo vinnare av prestigefyllt e-handelsstipendie

23/12-15

Ankylo har blivit tilldelat ett e-handelsstipendium utfärdat av Helsingborgsbaserade inkubatorföretaget E-Commerce Park of Sweden. För stipendiet söktes unga företagare i Skåne med en grym e-handelsidé. Som vinnare tilldelas vi 10 000 kronor samt en skrivbordsplats på e-handelsparken under 2016.

Motiveringen löd enligt följande: Ankylo presenterar en produkt med mycket stor potential och möjligheter att snabbt gå globalt. Det finns många spännande vägar att gå för dem och de har redan kommit långt med sin produkt. Vi tror att framtiden är väldigt ljus för dem!

Läs mer här: http://ecommercepark.se/2015/12/18/vinnare-av-ehandelsstipendiet-ar/

Ankylo bästa företag vid ProCivitas årliga julmässa

18/12-15

Ankylo blev idag utsedda till bästa företag på ProCivitas Helsingborgs årliga julmässa på Jacob Hansens Hus. Motiveringen löd enligt följande: För en innovativ affärsidé där företagarna identifierar ett problem som de hittat en lösning på. Företaget har dessutom en snygg design på sin förpackning, en genomtänkt tillverkningsprocess och en hög potential att lyckas etablera produkten i valda försäljningskanaler på ett lönsamt sätt.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng